Уболівальники на балконах та перший антирекорд КШБЛ

Оприлюднено Posted in Новини

Для початку ознайомтеся з підсумками ігор регіонального етапу ігор КШБЛ що пройшли 25 — 27 січня 2017 року.

А зараз ми відмітимо дві гри минулого туру, які заслуговують, на наш погляд, на трохи більшу увагу, чим інші ігри минулого тижня.

Спочатку про гру НВК № 240 і СШ № 232. Главна мета КШБЛ — це залучення до баскетболу якомога більше людей. Не важливо ким вони будуть — гравцями, тренерами, фанами або простими глядачами. Значна присутність на балконі в залі НВК № 240 уболівальників, що стежать за грою своєї команди, — це теж великий наш успіх.

І коротке відео швидкого прориву від команди СШ № 232 в уповільненій дії. Синхронність рухів обох команд вражає… Шкода, не вийшло набрати очки в цій атаці.

І другу гру хотілося б відмітити тому, що є в ній рекорд. Правда прийнято називати такі досягнення антирекордами. Але раз вже це є великому спорті, то і ми відмітимо свій рекорд найнижчої результативності від обох команд. Отже, за увесь матч СШ № 286 і СШ № 92 не змогли разом набрати 30 очок. Рахунок 16−13.

Але заради справедливості, треба подякувати команди за самовіддану боротьбу. Адже за 10 секунд та кінця 286-а вигравала всього 1 очко. Але два забитих штрафних на останніх секундах встановили остаточний рахунок, цієї не багатої на очки гри, зате боротьби і єдиноборств було вище за голову.