У Солом’янському районі боролися баскетболісти 3×3 за путівки до Фіналу КШБЛ!

Оприлюднено Posted in Новини

Вже третій рік поспіль районний етап КШБЛ для Солом’янки, проходить в Спеціалізованій школі № 173.
Відмінний просторий і красивий спортзал цієї школи просто вимагає від усіх учасників повної віддачі в іграх і тим самим створює атмосферу класного спортивного свята. Традиційно, перед початком самого турніру гравці «розім'ялися» в боротьбі за додаткові призи від Глобус Банку і Фонду «Добрі справи».

Нагадаємо, що вже другий тур поспіль представник цих організацій, Тимофій Єфремов, прийшов не тільки з питаннями про історію баскетболу і банківської справи, але і з призами для учасників турніру. Так що, найактивніші і тямущі юні баскетболісти вже перед турніром отримали футболки та сувенірні рюкзаки за швидкі і точні відповіді.

Отже, в цьому році в боротьбу за вихід у Фінал КШБЛ 2019−2020 з баскетболу 3×3, в Солом’янському райне вступили 19 команд з 12 шкіл району в двох категоріях: молодші і старші юнаки. Відповідно, в старшій категорії змагалися 12 команд, а молодші визначали призерів з 7 команд. За підсумками боротьби за медалі, і тим самим за вихід у Фінал Ліги в 2020 році, визначся наступні трійки призерів: Юнаки Старші: 1 місце — Спеціалізована школа № 1732 місце — Технічний Ліцей НТУУ «КПІ» 3 місце — Спеціалізована школа № 159
Юнаки Молодші: 1 місце — Спеціалізована школа № 1732 місце -спеціалізовану школа № 71 3 місце — Технічний Ліцей НТУУ «КПІ»

Ми раді, що всі учасники туру отримали задоволення і яскраві емоції від гри, звичайно ж, вітаємо призерів і бажаємо їм успішного виступу в Фіналі!

Дивіться більше фото з ігор КШБЛ 3×3 Солом’янського районах сезону 2019−2020 тут…