Під час робочої зустрічі по соціально-спортивному проекту "Київська Шкільна Баскетбольна Ліга 2016"

Проект «Київська Шкільна Баскетбольна Ліга» виходить в реальну живу фазу

Оприлюднено Posted in Новини
Під час робочої зустрічі по соціально-спортивному проекту "Київська Шкільна Баскетбольна Ліга"
Під час робочої зустрічі по соціально-спортивному проекту «Київська Шкільна Баскетбольна Ліга»
Напередодні відбулася дуже важлива зустріч в справі організації першої Київської Шкільної Баскетбольної Ліги (КШБЛ).

У СШ № 125 під керівництвом Сергія Борисовича Мельника (головний спеціаліст Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської державної адміністрації) ми спілкувалися з методистами і представниками шкіл усіх районів міста Києва, зацікавлених в реалізації соціально-спортивного проекту «Київська Шкільна Баскетбольна Ліга 2016».

Знаменним підсумком нашої зустрічі було визначення попереднього складу учасників першого сезону КШБЛ. Найближчим часом ми з методистами допрацюємо і оголосимо остаточний склад учасників. Потім будуть прийняті і оброблені заявки учасників, і після цього розробимо точний календар Київської Шкільної Баскетбольної Ліги 2016.

Від себе хочу сказати, що процес організації проведення Шкільної Баскетбольної Ліги Києва з документаційного етапу, який став досить тривалим і трудомістким, переходить в реальну живу фазу, і в найближчому майбутньому проявиться в спортивних залах шкіл столиці.

Я дуже радий і натхнений, що так багато людей підтримало нашу ініціативу по створенню цього проекту. Хоча, я уявляю обсяг роботи, який ще належить зробити, в результаті вийде дуже потрібна, корисна і цікава справа.

І головне, про що хотілося б сказати в даний момент, а вірніше запропонувати, всім. Незалежно від ваших можливостей, усі кому цікавий дитячий баскетбол і хто бажає познайомиться, прийняти участь, співробітничати або запропонувати ідею в справі проведення і розвитку Київської Шкільної Баскетбольної Ліги — виходьте з нами на зв’язок і ми будемо разом займатися улюбленою і цікавою справою.

Дмитро Базелевський — президент КШБЛ