Новорічне поздоровлення від Президента «КШБЛ» Дмитра Базелевського

Оприлюднено Posted in Новини
КШБЛ вітає з Новим 2017 баскетбольним Роком!
КШБЛ вітає з Новим 2017 баскетбольним Роком!

Дорогі хлопчики і дівчатка, шановані тренери і учителі, батьки і спонсори — всі, хто вважає себе частиною дружної команди Київської Шкільної Баскетбольної Ліги.

Я поздоровляю усіх і кожного учасника КШБЛ, з Новим 2017 роком!

Озираючись назад і дивлячись в майбутнє ми підводимо підсумки минулого року і складаємо нові плани на наступний.

2016 рік увійде до історії, як дата нашого старту — минулого року ми організували КШБЛ. Нам довелося напружено попрацювати для того, щоб створити умови і можливості для проведення нашої баскетбольної ліги. Треба зізнатися що труднощі були, але спільними зусиллями нам вдавалося знаходити правильні рішення проблем і домагатися успіхів. Багато що із запланованого склалося добре, але в планах у нас зробити більше і краще.

Дивлячись в очі нашим школярам і думаючи про майбутнє, я (упевнений зі мною розділяють ті ж почуття усі, хто в тій чи іншій мірі бере участь в житті нашої ліги) бачу перед собою звернені з надією погляди і радісні почуття переповнюють і надихають мене. Вони наповнюють щодня сенсом, упевненістю, що ми робимо в житті щось дуже важливе і по-справжньому цінне. Успіхи хлопчаків і дівчаток, їх бажання стати краще, здоровіше, спортивніше окриляють нас.

Ми щиро раді, що наша ідея відгукнулася в душах багатьох, і це відлуння передається далі і далі - до нас звертаються школярі, батьки, люди що бажають допомогти. І ми не лише чуємо як відгукується наш почин, ми скріплюємо його діями і вчинками. Ми створюємо організацію, налагоджуємо взаємини і робимо це з душею, тому вірніше буде назвати нас командою. А команді під силу втілення найсміливіших бажань і мріянь. Разом ми команда — разом ми переможемо!

Я сподіваюся, що Новий 2017 рік відкриє для нас нові перспективи, принесе радість, удачу і тільки хороші зміни, стане роком втілення найдобріших задумів і великих справ.
Щиро бажаю усім втілення найпотаємніших надій, виконання задуманого, нових успіхів, міцного спортивного здоров’я, щастя і любові!

З Новим 2017 роком!

Президент Київської Шкільної Баскетбольної Ліги Дмитро БазелевськийЗ побажанням усього найкращого,
Президент Київської Шкільної Баскетбольної Ліги
Дмитро Базелевський

P. S. Надеюсь, что эти слова и чувства разделяют со мной и спонсоры нашего проекта «Киевская Школьная Баскетбольная Лига» — Михайло Бродський, Федерация Баскетбола Киева, ФБУ — Федерація баскетболу України, Глобус Банк, Сергей Мамедов, Юрій Колобов, Макс Сергеев, Сергей Гладыр (Sergiy Gladyr), Basket Open, Oleksiy Yefimov, Сергей Лищук (Serhiy Lishchuk).