Підсумки Фіналу КШБЛ юнаків віком «2004 р.н. і молодше»

Оприлюднено Posted in Новини

Два дні поспіль спортивний зал Спеціалізованої школи № 173, став головною баскетбольної точкою Києва для школярів. Тут проходили Фінали КШБЛ з баскетболу 3×3.
Я хочу нагадати, що за регламентом Чемпіонату Київської Шкільної Баскетбольної Ліги в Фінал потрапляють три призера від кожного з десяти Районних турнірів.

День перший! 5 березня 2019 року Фінал юнаки віком «2004 р.н. і молодше».

В цьому році в Районному етапі змагань в даному віці 7 районів Києва провели свої турніри і відповідно 21 команда взяла участь нашому Фіналі.
Для того, щоб цінність перемог в Районі відображалася і у фінальній частині в сітці змагань в першому турі команди сіялись наступним чином. Якщо ти зайняв 1 місце в своєму районі, то ти зустрічаєшся з командою з іншого району, яка виявилася на 3 місці у себе. І відповідно, якщо ти на 2 місці, то ігрешь теж зі срібними призерами з іншого району. Ну, а далі вже все покладається на ігри, настрою і результатів команд саме в день Фіналу.

Складно передати всі емоції юних баскетболістів, бажання перемогти, боротьба і падіння за м’ячем, ісренняя радість від забитих очок і перемог змішані зі сльозами від поразок — все це було. І це було круто!

Чемпіонами та призерами Київської Шкільної Баскетбольної Ліги з баскетболу 3×3 сезону 2018−2019 стали:
I місце — Спеціалізована школа № 193 з поглибленим вивченням української мови та літератури (Подільський район)
ІІ місце — Гімназія ім. П. Г. Тичини № 191 (Дніпровський район)
ІІІ місце — Спеціалізована школа № 173 з поглиблення вивчення англійської мови (Солом'янський район)

Вітаємо призерів турніру в категорії «2004 р.н. і молодше» і бажаємо успіхів усім юним баскетболістам, які захоплені цією класною і цікавою грою.

Дивіться більш фото тут…